Szűrő

Azt szeretnéd, ha az esküvői ceremónia a lehető legmeghatóbb, legszemélyesebb és igazán szívhezszóló lenne? Akkor a legjobb, ha a szertartást egy erre szakosodott szertartásvezető bonyolítja le. Ő a felelős azért, hogy a ceremónia hangulatos és tökéletes legyen » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Szertartásvezetők

VIP
VIP

4,9
7 vélemény
VIP
VIP

4,9
7 vélemény
VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Nixi Szertartásvezetés

"..amit szívvel csinál az ember, csak abban lehet sikeres.."'

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Nagybetűs Nap

Ha szertartásvezetésre van szükséged akkor biztosan fontos számodra , hogy minden részlet a legjobban sikerüljön. Külföldi a párod, a násznép? ANGOLUL? SVÉDÜL? NORVÉGÜL is lehet a szertartás. A szertartásvezető nemcsak összead, hanem Rólatok komponál egy személyre szóló beszédet. . Rengeteg tapasztalattal rendelkezem , , igy pontosan tudom hogyan kell minden részletét tökéletesen összehangolni a szertartás teljes sikeréért.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Álomszép Szertartás

Szertartásvezetőnek lenni,számomra szerelemhivatás. Amikor elkezdtem ezzel a hivatással foglalkozni még csak sejtettem, hogy mennyi öröm, maradandó pillanat és szépség rejlik benne. Azóta több év telt el...........Hálás vagyok a párjaimnak, akik engem választanak.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Berki-Lambert Marianna Szertartásvezető és Ceremóniamester

Az esküvői szakmában közel 10 éve veszek részt, és imádom ezt a világot, hivatásomnak tartom és törekszem arra, hogy minden egyes esküvői szertartás egyedi legyen. Öt éves korom óta színpadon élek, zenészként, műsorvezetőként, és szinkronszínészként. Kellő rutinnal és elhivatottsággal rendelkezem, hogy megfelelő segítséget tudjak nyújtani az Ifjú Pároknak, hogy öröm emlék maradjon a Nap.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Vásárhelyi Petra szertartásvezető

Vásárhelyi Petra vagyok. Szertartásvezető.

NEW
NEW

4,9
7 vélemény

Viki Szertartásvezető

Benkéné Berkó Viktória okleveles Szertartásvezető vagyok. A "Házasság Nagykövete". Hiszem a házasság szentségét. Mindenkinek joga van a boldogsághoz. Mindenben segítek, megoldunk együtt mindent! Nálam nincs lehetetlen!


4,9
7 vélemény

4,9
7 vélemény

Kincses-Vass Anita

Szertartásvezető magyar nyelven. Elsősorban Győr-Moson-Sopron megyében, Győr max.100 km-es körzetében esküvői szertartásvezetés, fogadalom megerősítés.


4,9
7 vélemény

EDKA Szertartás - Hudákné Nagy Edit

EDKA Szertartás Esküvői szertartás - ahogy megálmodtátok, a boldog, örömteli, emlékezetes pillanatokért.


4,9
7 vélemény

Zsoka wedding

Néhány évvel ezelőtt egy barátom irodájában töltekeztem, hogy megvalósítsam saját vállalkozásomat, s szárnyalni kezdtem az esküvői szolgáltatásokban elmerülve. Azóta csak töltődöm minden találkozás alkalmával szeretettel, boldogsággal❤ S igyekszem átadni tudásom legjavát, odaadással, ötletekkel , szívem, lelkem ünnepi ruhába öltöztetve az élet legszebbik és megható pillanataiban !


4,9
7 vélemény

Krisztawedding

Most kezdődik életetek nagy kalandja!


4,9
7 vélemény

Tinapotok

Csonka Adrienn okleveles szertartásvezető vagyok.


4,9
7 vélemény

4,9
7 vélemény

4,9
7 vélemény

Happily Ever After - Balogh Éva Szertartásvezető

A történetet az élet írja. Én csupán szavakba öntöm és elmesélem a Nagy Napon... Rólatok - Nektek! ❤️


4,9
7 vélemény

Mondj Igent Velem! - Tóth Kitti szertartásvezető

2017 óta foglalkozom szertartásvezetéssel és az a célom, hogy a párnak és minden jelenlévő vendégnek igazi élmény legyen a szertartás.


4,9
7 vélemény

Horváth Andrea

Horváth Andrea vagyok, de sokan Zsíros Andrea néven ismernek.


4,9
7 vélemény

Almodd Velünk szertartásvezetés, esküvőszervezés

Verebélyi Anita vagyok, okleveles szertartásvezető. Kislányként, de akár kisfiúként is – szüleink példáját látva- mind vágyunk arra, hogy életünk szerelmének igent mondva a család és a barátok előtt mondjuk ki az igent. A világ egyre gyorsabb és modernebb. Régen nagy mozgástér nem volt a tekintetben, hogy a jegyespárok az anyakönyvvezető előtt megjelenve kössenek házasságot. Ma már van arra megoldás, hogy ha ki akar lépni a pár a megszokott, hagyományos vagy hivatali helyiség falai közül, akkor megteheti. Kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt és családjuk ölelésében mondhatják ki az életre szóló igent. A legmerészebb álmok is valóra válhatnak. Lehet egy kis sziget egy nagy park közepén, vagy egy 300 éves fa árnyéka, Köttessék az égben, a földön, a vízen vagy a levegőben. Bárhol, ami leginkább passzol az egyéniségetekhez vagy az esküvő tematikájához. Mindig van egy de.. ebben az esetben is. De csak akkor, ha már jogilag házas vagy, vagy lemondasz arról, hogy anyakönyvvezető előtt jogilag rendezd a kapcsolatod, de arról nem, hogy örök hűséget fogadja szerelemre.


4,9
7 vélemény

DiNiko - szertartásvezetés

Szolgáltatásomban nem csak az egyedi szertartásokat megvalósítását vállalom, hanem szívesen segítek az esküvő teljes koordinációjában is azoknak, akik egy csendesebb, de vendégek számát tekintve nagyobb létszámú esküvőt terveznek. Ezek mellett vállalom a szertartás teljes hangosítását is, ha az adott hely részéről ez nem megoldott.