Szűrő

Az esküvői zenekarok főként a hagyományos lakodalmakban szokták húzni a talpalávalót. Valódi élőzenével és széles -főként retro és mulatós- repertoárral biztosítják a fergeteges hangulatot és a hajnalig tartó mulatozást, illetve jókedvet » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Zenekarok

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Cocktail Music Partyzenekar & Dj

Esküvői partyzenekar és Dj!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rock Dj - A Te esküvődre is!

Rock az esküvőn? Igen... Miért ne?! Évről évre egyre több olyan pár keres meg akik nem a szokásos retro, vagy mulatós zenei irányzatot szeretnék a nagy napjukon hallani, hanem inkább a rock, metál vagy az alter zenék és stílusvilág lenne a meghatározó. Ez az a felkérés az amire nehezen tudok nemet mondani. Egy "sima" esküvői bulin is lehet egy erősebb rock/metál blokkot játszani, de az általában már bőven éjfél után szokott működni mikor a keménymag van már csak jelen a bulin.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Mr Sam Band Party Zenekar

Tekintettel a jó hangulatra! A Mr Sam Band jó választás bármilyen alkalomra ahol igényes élőzenére van szükség! Legyen az: Esküvő, Party, Bál, Céges rendezvény, bárhol az országban vagy a világon! Zenekarunk fő Sam-pontja a zenei szórakoztatás magas színvonalon! A repertoárban megtalálható vidám lendületes és szívhez szóló dalok az 50-60 as évektől napjaink slágerein át biztosítékot jelentenek minden korosztály számára, hogy örömét lelje előadásunkban, legyen ő akár csak a zenét hallgatni szerető, vagy a táncparkett ördöge! Igyekszünk a legismertebb előadók nagy slágereit felidézni, de szeretünk egy-egy zenei csemegét is repertoárra tűzni! A műsor menete nem állandó mindig a megrendelő igényeihez igazodik! Keress minket bátran! Hallgass a Sam-edre!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Flash Music Band, Party zenekar esküvőkre, rendezvényekre

A Flash Music Band mint party zenekar, az ország egész területén és határainkon túl is foglalható. Hazai és Nemzetközi rendezvények zenei szolgáltatását egyaránt vállaljuk, teljes hangtechnikával.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

László DJ, és Zenész

Budapesti zenészként vállalok esküvőket, a zeneszolgáltatói kínálatban szinte egyedülálló módon, igény esetén egyeztethető mértékben profi DJ műsorral is kiegészítve. Teljes zenei stílusválaszték, bármi kérhető korlátlan zenetáramból, zenei kívánságok 100% teljesítése lista alapján, és a helyszínen is! Szertartáshangosítás, fergeteges hangulat, márkás fény, és hangtechnika, amit kínálok, mindezt elérhető, rögzített árfekvéssel! Honlapom infókkal, élő videókkal: http://eskuvozensz.com


4,9
7 vélemény

Produceller

Kedves Jegyes Pár! Közel három évtizede szervezünk rendezvényeket és működünk közre rajtuk. Előadóművészi pályánk alatt megtapasztaltuk, hogy minőségi szervezés, megfelelő előkészületek nélkül nincsen tökéletes produkció. A Produceller egyfajta kreatív műhely, melynek meghatározó eleme többek között az élőzenei szolgáltatás esküvői szertartásokon és partikon egyaránt.


4,9
7 vélemény

Goodfaces

Exkluzív partyzenekar céges rendezvényre, esküvőre, települések nyilvános rendezvényeire.


4,9
7 vélemény

OKÉÉ Esküvői és Party Zenekar

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei zenekar vagyunk, országosan vállaljuk esküvők, bálok, céges és egyéb rendezvények élőzene szolgáltatását.


4,9
7 vélemény

Night Band

„Zeneszolgáltatás, (élőzene illetve igény szerint Dj-zés és Karaoke műsorral is) esküvő, lakodalom,születésnap, névnap, ballagás, családi,céges rendezvény…”


4,9
7 vélemény

zenezoli MUSIC produkció

Szórakoztató rendezvényzenekar minden alkalomra


4,9
7 vélemény

A.N.T. zenekar

Elöljáróban annyit, hogy immár több mint 30 éve zenélünk lakodalmakban. 4-5-6-7 fős formációban lehet a zenekart megfogadni. Nem csak a klasszikus lakodalmas zenét játsszuk, hanem minden olyan stílust, amit be lehet lopni a lakodalmak világába és a paletta igen széles. Mulatós dalok, csárdások, Foxok, Magyar retró, Újabb Magyar dalok, Külföldi retró, Rock-and roll, Keringő Tangó, Cha-cha-cha, Twist, Magyar rock, Szerb, Horvát és ex Yu dalok...