Szűrő

Az esküvői DJ egy modern megoldás a zene biztosítására a lakodalmakon, nem véletlen ennyire népszerű. Egy DJ igazán sokszínű zenei stílust képviselhet, így biztos megtalálod a hozzátok illő műfajt. Persze ők nem "csak" a zenét biztosítják - biztos lehetsz benne, hogy az esküvőd lesz egyben életed legjobb bulija. DJ esküvőre? » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Esküvői DJ-k

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Esküvői Dj (KlubZene.hu)

Az esküvő egy életre szóló élmény, és mi itt a KlubZene-nél hisszük, hogy a jó hangulat és az emlékezetes pillanatok elengedhetetlen részei ennek az eseménynek. Évente átlagosan 30 boldog pár kérésére állunk a Dj-pult mögé, hogy varázslatos zenei élményt teremtsünk az esküvőjükön. Azok a párok, akik már minket választottak, utólag mindig kiemelik, hogy mennyire jó döntést hoztak.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Kristóf István

Hang és fénytechnika, valóban világszínvonalú profi és elegáns eszközökkel, Dj zenei szolgáltatás,

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

TeBulid.com

A Te Bulid, A Te Választásod!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Jafo Dj - A Te esküvődre is!

Minőségi, kiváló ár/érték arányú esküvői dj szolgáltatásommal, a tőlem megszokott maximalista szemlélettel állok a rendelkezésetekre! Fiatalos, modern, igazán pörgős "házibuli" jellegű esküvőt tudok garantálni teli tánctérrel, zeneileg a Ti, és a vendégeitek igényeire szabva! A megkötött szerződésekben szereplő árakra árgaranciát vállalok!

VIP
NEW
VIP
NEW

4,9
7 vélemény

Esküvői Dj Győr

Kedves Ifjú Pár! Győri Dj-ként engedjétek meg, hogy bemutassam nektek esküvői dj szolgáltatásomat! A már jól megszokott sablon reklám szövegekkel itt sem szeretnélek untatni benneteket ezért látogassátok meg weboldalalmat ahol minden információt megtaláltok a munkámmal kapcsolatban. www.jafodj.eu

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rendezvény DJ Feree

Több, mint 10 éve foglalkozom a lemezlovas szakmával. A Mixdown DJ School tanfolyamát kiváló eredménnyel végeztem el, ami a legszínvonalasabb DJ képzés Magyarországon. Nem kisebb nevektől tanultam, mint Hamvai PG, Magonyi L, Revolution, Newik és DJ Newl. MAHASZ és vállalkozói engedéllyel rendelkezem, a DJ Szövetség és az ESZSZÉ: Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének minősített tagja vagyok. Többször volt szerencsém külföldön is színpadra lépni: Sunny Beach-Bulgária, Görögország - partyhajó, Szlovákia. Felléptem a SZIGET és az EFFOT fesztiválon. Nemrégiben az Amerikai Haditengerészet és a Finn Nagykövetség is engem kért fel. Rendszeresen vállalok esküvőket, céges és zártkörű rendezvényeket, éttermekben háttérzenét biztosítok.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rock Dj - A Te esküvődre is!

Rock az esküvőn? Igen... Miért ne?! Évről évre egyre több olyan pár keres meg akik nem a szokásos retro, vagy mulatós zenei irányzatot szeretnék a nagy napjukon hallani, hanem inkább a rock, metál vagy az alter zenék és stílusvilág lenne a meghatározó. Ez az a felkérés az amire nehezen tudok nemet mondani. Egy "sima" esküvői bulin is lehet egy erősebb rock/metál blokkot játszani, de az általában már bőven éjfél után szokott működni mikor a keménymag van már csak jelen a bulin.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

WELLWED DJ

A szakma legrangosabb díjára, HUNGARIAN WEDDING AWARD (az év esküvő DJ jelölt)

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Cocktail Music Partyzenekar & Dj

Esküvői partyzenekar és Dj!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

DJ Tomfool & Szabdiva modern esküvő és party DJ Team élő női énekhanggal

Minden korosztályt kielégítő repertoárral készülünk, hogy felejthetetlen élményt tudjunk nyújtani. Egy csipetnyi fűszerrel „élő énekhanggal” tesszük még egyedibbé és színvonalasabbá a rendezvényeket. Az egyedi igényekhez rugalmasan állunk, tapasztalataink alapján hasznos tanácsokat adunk a rendezvények lebonyolításához, elősegítjük a döntéshozatalt.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

yourevent.hu / több mint DJ

Válassz minőségi esküvő & rendezvény DJ szolgáltatást !

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

László DJ, és Zenész

Budapesti DJ-ként vállalok esküvőket, a zeneszolgáltatói kínálatban szinte egyedülálló módon, igény esetén egyeztethető mértékben élőzenével is kiegészítve (például menyasszonytánc, retró). Teljes zenei stílusválaszték, bármi kérhető korlátlan zenetáramból, zenei kívánságok 100% teljesítése lista alapján, és a helyszínen is! Szertartáshangosítás, fergeteges hangulat, márkás fény, és hangtechnika, amit kínálok, mindezt elérhető, rögzített árfekvéssel! Honlapom infókkal, élő videókkal: http://dj-eskuvore.com

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

MaNDiSCo DJ. TeaM & CeremóniaMester

Apa és Fia - Két generáció a DJ. pultban - Stílusosan

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

AWE - Andrew Wedding&Event Dj

TI MEGÁLMODJÁTOK, MI MEGVALÓSÍTJUK! :)


4,9
7 vélemény

Bányai Gábor esküvői és rendezvény Dj

Kedves Párok! Amit a lagzitokon nyújtani tudok az nem más mint a jó hangulat, jó zenék, segítőkészség, pontosság, rugalmasság és megbízhatóság.


4,9
7 vélemény

Gasper esküvői és rendezvény DJ

HA ELÉRKEZIK A NAGY NAP NEKTEK SEMMI MÁS DOLGOTOK NINCS, CSAK ÉLVEZNI A BULIT!


4,9
7 vélemény

DJ Eszenyi (Eszenyi Imre)

A tervezéstől a kivitelezésig, a legapróbb részleteket is szem előtt tartva teszem vidámmá, pörgőssé, látványossá és emlékezetessé a szerelmesek életének legszebb napját!


4,9
7 vélemény

Heartbeat Project

Megbízhatóság × Szakértelem × Elhivatottság


4,9
7 vélemény

Doroghouse esküvői DJ csapat

Te találtál már esküvő DJ-t? Ha még nem találtál az esküvődre, rendezvényedre DJ-t, akkor olvass tovább. Budapesten és országosan elérhető DJ csapat, amely a minőségi és igényes szórakoztatás mellett tette le a voksát. Professzionális eszközökkel, egyedi és látványos megoldásokkal fokozzuk fel a hangulatot. Nálunk leadhatsz előre összeállított zenei listát is! Mi garanciát vállalunk a munkánkra!


4,9
7 vélemény

Night Band

„Zeneszolgáltatás, (élőzene illetve igény szerint Dj-zés és Karaoke műsorral is) esküvő, lakodalom,születésnap, névnap, ballagás, családi,céges rendezvény…”


4,9
7 vélemény

M.Tailor - event & wedding DJ

Szabó Márk vagyok, művésznevemen M. Tailor.


4,9
7 vélemény

A.N.T. zenekar

Elöljáróban annyit, hogy immár több mint 30 éve zenélünk lakodalmakban. 4-5-6-7 fős formációban lehet a zenekart megfogadni. Nem csak a klasszikus lakodalmas zenét játsszuk, hanem minden olyan stílust, amit be lehet lopni a lakodalmak világába és a paletta igen széles. Mulatós dalok, csárdások, Foxok, Magyar retró, Újabb Magyar dalok, Külföldi retró, Rock-and roll, Keringő Tangó, Cha-cha-cha, Twist, Magyar rock, Szerb, Horvát és ex Yu dalok...


4,9
7 vélemény

Esküvő Pont Neked - Tomrovka Dj.

DJ zeneszolgáltatás: Retro ,nosztalgia, funky, rock, modern mai slágerek, mulatós, stb. ,vagy akár egyedi igény alapján összeállított műsor. Lehetőség van 6 tagú, profi zenekarral való fellépésre is ! (Pl.: zenekar éjfélig , majd Dj. éjfél után) Fénytechnika bérlés,-hangosítás Polgári esküvőn szertartás hangosítás, külső helyszín esetén is Céges és családi rendezvényekre: Fellépéseket csaknem az egész ország területén vállalunk, legyen az céges party, esküvő, vagy akár kisebb létszámú születésnapi buli.


4,9
7 vélemény

DJ Mezzo GB - Budai Gyula

Egy esküvő minden részletét tökéletesen megtervezzük, válaszd a zenei előadásban is a magas színvonalat! Mivel biztosítom számodra esküvőd tökéletes hangulatát? Négy évtizedes tapasztalattal és rutinnal rendelkezem országos és nemzetközi szinten, minden típusú rendezvényen dolgoztam, az esküvők speciális területemmé tartoznak.


4,9
7 vélemény

Török János ev.

Kedves jegyespár! Több éve foglalkozok aktívan zenéléssel, nagy tapasztalatom van esküvői és rendezvény Dj-ként, valamint rendezvények profi hangosításában is. Hogy fantasztikusan jó lesz-e az esküvőtők, leginkább a vendégek hangulatán múlik. Hiába a Ti napotok, az ifjú pár sosem tud önfeledten ünnepelni, ha a vendégek kedvetlenek, unottak. Mivel nincs két egyforma esküvő, és nincs két egyforma násznép, így nagy súlyt fektetek minden apró részletre, hogy a legmegfelelőbb zenével szolgálhassak.


4,9
7 vélemény

Kmellár Máté Esküvői Dj

Jó hangulat,elégedett násznép,emlékezetes buli. Ez az amit minden pár megérdemel:) Kedves leendő párjaim,megrandelőim! Az egyik legfonotsabb döntés a lagzi szervezésénél, hogy ki legyen a Dj/zenekar. Fontos szempontok: Minőség,szaktudás,egyéniség. Olyan karaktert érdemes választani,aki szívvel lélekkel dolgozik,alázatos a zenék és a násznép iránt. E mellett jókedvű és fitatalos,lendületesen leviszi az estét. Ebben tudok a segítségetekre lenni 200+ esüvő tapasztalatával.


4,9
7 vélemény

CK média Esküvői dj

Czipták Krisztián, Dj Czipi vagyok, 23 éve Dj, 11 éve esküvői Dj is. Ez nem csak munka számomra, hanem a hobbim is. Éppen ezért tudok minden esküvőt a legnagyobb odaadással csinálni, mintha csak a sajátomat csinálnám.


4,9
7 vélemény

Fehér Balázs - Esküvő és rendezvény DJ és CM.

Esküvő? Zenés rendezvény? Tudod mit szeretnél? Segítség kell? Elegáns legyen? Jól szóljon? Jól nézzen ki? Konferálni kell? Köszöntő beszéd? Flottul menjen az este? A gyerekek, és nagyszülők se unatkozzanak? Játsszunk? Sokáig tartson? Szép emlék legyen? Kérlek keress bizalommal! Referenciáim a facebook hírfolyamomban...


4,9
7 vélemény

DJ Mixbee - Escküvői DJ és Ceremóniamester

Ha az kell, hogy jó esküvői buli legyen...


4,9
7 vélemény

Dj Pitt

Balázsovits Péter Dj Pitt esküvő és party dj. Komplett hang és fénytechnikával


4,9
7 vélemény

DJ SoundLover - Béres István

SoundLoveRDJ - Esküvői és Rendezvény DJ - Ha többre vágysz a megszokottnál!


4,9
7 vélemény

Moderneskuvodj.hu - Setler Alex

„FIATALON, TISZTA SZÍVVEL” Imádjuk a fiatalos, lazább, de enyhén klasszikus fűszerezésű esküvőket, ahol zenei stílusban több új slágerrel, de persze örökzöldekkel is, kórusban énekelhető számokkal együtt lehet rázni


4,9
7 vélemény

Djszolgáltatás

Miért a Djszolgáltatás? Mert ti is megérdemeltek egy átlagon felüli esküvőt! Gondolom nem egy sablonos esküvőt szeretnétek, ezért én sem küldök nektek egy sablon ajánlatot. Minden esküvőre, így a tiétekre is szívesen készítek egy egyedi ajánlatot, ami a Ti kívánságaitokra és igényeitekre lesz formálva, és nem fog tartalmazni semmi felesleges elemet. Személyre szabott zenei repertoárommal, valamint az egyedi kiegészítő programokkal garantálom, hogy a vendégeitek nem csak táncra perdülnek, hanem hajnalban emlékezetes élményekkel távoznak. Az elégedett partnereim visszajelzései és tapasztalt szolgáltatók visszaigazolása alapján büszke vagyok arra, hogy az ESZSZÉ (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) minősített tagja lehetek. Ha szeretnétek, hogy az esküvőtökön a remek zenéket én szolgáltassam, kérlek keress meg a honlapomon keresztül. Így az ajánlatkérés után részletes információkat adhatok a szolgáltatásaimról. www.djszolgaltatas.hu Legyen az esküvőtök egy olyan élmény, amelyet sosem fogtok elfelejteni.


4,9
7 vélemény

Schveiger Tamás - Eskűvői Dj, Szárazjeges füstgép szolgáltató

Schveiger Tamás Magyarország első kézműves DJ-je és Szárazjeges füstgép szolgáltató


4,9
7 vélemény

Szekeres Péter/Esküvői és Rendezvény DJ

Hobbiként indult, mára már szenvedélyemmé vált az emberek szórakoztatása. Magamat ismerve maximalista vagyok, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy az elismerés és az elégedettség mellett saját magammal is meg legyek elégedve.


4,9
7 vélemény

DJ Major Gabe - Esküvői DJ

Minden korosztályt megmozgató zene, Előre leadható kívánság lista, Kedvező árak! www.djmajorgabe.hu ;)


4,9
7 vélemény

WeddingSound

Fogadj profi esküvői dj-t és alapozd meg a fergeteges hangulatot egészen hajnalig! Már számos esküvőn bizonyítottunk, és mindig tudjuk, milyen dalokkal lehet party hangulatot varázsolni a táncparkettre.


4,9
7 vélemény

Esküvő Hangosítás Miskolc

A gondtalan szórakozás velünk kezdődik! Esküvő Hangosítás Miskolc - Dj Dirty G – Esküvői Dj Miskolc


4,9
7 vélemény

Dave Esküvői és Rendezvény Dj - PremiumDj

Dave Esküvői és Rendezvény Dj - PremiumDj.hu - Wedding BALATON - Premium Wedding & Event


4,9
7 vélemény

Horváth Ervin

Szenvedélyem a zenével való szórakoztatás. Minden alkalommal arra törekszem, hogy az ifjú pár és vendégeik éjszakáját a legjobb hangulatúvá tegyem!