Szűrő

Az egyik legfontosabb szolgáltató az esküvőkön, az esküvői videós. Ő felelős azért, hogy az esküvő napjának legszebb pillanatai örök emlékek maradjanak. Az esküvői videózás több részletből tevődik össze. A videós kameráz a készülődés alatt, a ceremónián, a vacsora közben és a lakodalom idején is. Emellett egy esküvői rövid összefoglaló videót is készít » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Esküvői videósok, Cinematográfia

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

KiNo - Esküvői Filmkészítés

A KiNo filmes csapat célja, hogy olyan alkotást hozzunk létre ami összefoglalja a napotokat, megtalálhatóak benne a főbb mozzanatok, az apróbb részletek, tükrözzön titeket és művészi lakotásként is megállja a helyét. Külön napos kreatív forgatást tartunk, ami leengedhetetlen a meghitt felvételek végett. Emiatt a hozzáállás miatt minden filmünk egyedi és megismételhetetlen.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

BK-videó és fotó

Élettel teli, hangulatos esküvői film két operatőrrel, légifelvétellel színesítve igényeitek szerint.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Esküvői videók - megható filmek

Esküvői filmeket készítünk.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Kiss Gábor Photo & Video

Kiss Gábor Photo & Video Esküvői videó extra kedvezményesen? Igen!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Esküvői filmek 3 féle stílusban

3 féle stílus közül tudtok választani. Nézzétek meg itt, melyek szimpik: https://www.youtube.com/@eskuvoivideo/videos

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Puszta Zoltán Film

Megható Esküvői Videók

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Memox

Kedves Ifjú Pár! Amikor megtervezzük és elkészítjük az esküvői videótokat, egy teljesen moziszerű élményre törekszünk. Minden apró részletre odafigyelünk, hogy a szerelmetek ragyogjon a képernyőn. Szenvedélyünk az, hogy rögzítsük az esküvőtöket, és varázslatos pillanatokat alkossunk, amelyeket újra és újra átélhettek.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Nyári Events

Ha esküvőtök megörökítésére kerestek összeszokott filmes párost, akkor bennünket kerestek ;)

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Renner Wedding Photography

Alkossunk együtt életreszóló emlékeket!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Vadász Ákos Videography

A fotózás/videózás már gyerekkorom óta kisér engem, amikor hobbiból a hivatásommá vált, egy álmom vált valóra! Esküvőkön dolgozni mindig külön örömmel tölt el, hiszen egy kedves pár egyik legcsodálatosabb napját örökíthetem meg.

NEW
NEW

4,9
7 vélemény

Tucanproject

Ketten – Fekete Mónika és Papik Péter – 5 db 4K-s kamerával készítjük az esküvői filmeket, így több szemszögből, több kameraállásból vesszük a fontosabb eseményeket. A magánéletben is egy párként tökéletes összhangban vagyunk egymással. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra és nyitottak vagyunk a meglátásaitokra, mert – bár tele vagyunk ötletekkel – nem a saját filmünket, hanem a tieteket szeretnénk elkészíteni.


4,9
7 vélemény

Salcianu Nikolas/Era Studio - Esküvői film készítés

Esküvői videó mely életünk fontos állomása, és felejthetetlen emlék. Ezért megörökíteni a megismételhetetlen pillanatokat, a legmagasabb minőségben, ez kitűzőt célom minden munkám során.


4,9
7 vélemény

Szadai Roland esküvői cinematográfia/fotográfia

Esküvői cinematográfia Highlight Film és Nagyfilm csomaggal, professzionális hangfelvételekkel és drónnal. Esküvői fotográfia fotóriporteri stílusban, igazi színekkel és elkapott pillanatokkal.


4,9
7 vélemény

NiKu FILM Esküvői Videó

Modern Esküvői Videózás, Drón felvételekkel, egész Magyarországon és külföldön is!


4,9
7 vélemény

Terjék Krisztián Wedding photo and film

Krisztián és Veronika vagyunk, Budapesten élő esküvői fotós és videós páros. Otthonunkat megosztjuk Bodzával aki egy tünemény kislány kutyus. Szeretünk utazni, keresni az esztétikát, moziba járni, társasozni, a barátokkal lenni. Munkánkban az inspirál minket, hogy minél inkább természetes számotokra, önazonos fotókat tudjunk készíteni. Ehhez oldott, barátságos légkört igyekszünk teremteni és nem pózoltatunk titeket úgy mintha szobrok lennétek.


4,9
7 vélemény

Precam Media - Esküvői Filmek

Fiatalos, kreatív Highlights videók és több órás Filmek


4,9
7 vélemény

Mr. Jakubovics - Esküvői Videó, Film, Cinematográfia

Megörökítem legeslegszebb pillanataitokat!