Szűrő

Olyan cukrászokat keresel, akik képesek megvalósítani az általad megálmodott, különleges és egyedi esküvői tortát és süteményeket? Fedezd fel a listánkban megtalálható prémium cukrászdákat és rendeld meg a gyönyörű és finom esküvői tortátokat és a süteményeket » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Torta, sütemény

NEW
NEW

4,9
7 vélemény

Andi mama konyhája házi sütemények

Kis családi vállalkozásként működtetjük kézműves sütödénket (mely minden hivatalos engedéllyel rendelkezik), ahol igazi, hagyományos lakodalmas házi süteményeket készítünk. A sütemények garantáltan manuális úton, nem nagyüzemi módszerekkel, kiváló magyar alapanyagokból készülnek.

NEW
NEW

4,9
7 vélemény

Mézescake Manufaktúra

Egyedi esküvői torták a tökéletes napodhoz tervezve.


4,9
7 vélemény

Thesis csodái- Cukorvirágok, ahogyan megálmodtad

Smukné Komádi Orsolya vagyok, élethű cukorvirág készítéssel foglalkozom. Kézműves termékek révén minden esetben egyedit lehet alkotni, melyet az esküvő után akár emlékbe is el tudtok majd tenni.


4,9
7 vélemény

Páratlan Cukrászda

Gyönyörű és finom Esküvői torták vidéki áron A Páratlan Cukrászdától


4,9
7 vélemény

Cukorvirágok világa

A cukorvirágok elegáns díszei lehetnek egy esküvői, alkalmi tortának, felöltöztethetnek egy asztalt, lakásodban mint tarós egyedi dekor is megálják a helyüket, sőt ajándékozni is tudod szeretteidnek, mint nem hervadó virágot. Időtálló ajándék, amely megőrzi az emlékeket!


4,9
7 vélemény

Finomság desszertműhely

Igényes, letisztult, finom torták és desszertek a Balaton mellől, Siófokról.


4,9
7 vélemény

Judka virág műhely (cukor virág)

Drótos cukor virág , torta dekoráció, asztaldísz


4,9
7 vélemény

ÁlomCake Desszertműhely Kft.

Az ÁlomCake Desszertműhelyben készülnek azok a sütik, amiket eddig csak álmaidban láttál. Zugló szívében, egy aprócska műhelyben, 2 szorgos kéz készíti, hatalmas szeretettel a deszerteket. Itt mindent megvalósítunk, amit csak lehet!


4,9
7 vélemény

Deliciosa Cukrászműhely Budapest

Egy esküvői torta nem csak cukor és liszt összekeverése, hanem az érzelmek, emlékek és szeretet összetalálkozása.