Szűrő

Nem erősséged a tánc, de szeretnéd, ha a nyitótáncotok tökéletes és egyedi legyen? Szeretnéd szorongás nélkül áttáncolni életed egyik legszebb napját? Akkor javasolt táncórákat venni, ahol megtanulhatod a fontosabb lépéseket. Fedezd fel a legprofibb esküvői tánctanárokat, táncoktatókat » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Esküvői tánc

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Éva Tánciskolája

A koreográfia, ami tényleg a párról szól, lehetetlent nem ismerve. Tánctudás könnyen, gyorsan és látványosan.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Mészáros Máté Esküvő Koreográfus

Megtanítalak titeket együtt táncolni, nem csak a koreográfiát.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Látványos Nyitótánc

Esküvői látványelemek, melyek ragyogó kiegészítői minden különleges pillanatnak. Speciális effektek a maximum WOW hatásért! Szárazjég, azaz a tánc a felhőkön effekt igazi szárazjéggel, beltéren is biztonságosan használható hideg szikragépek, CO2 füst pisztolyok, látványos fénytechnika, buborékfújó, konfettiágyú, party kellékek. Minden egy helyen! :)

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Éva Tánciskolája

A koreográfia, ami tényleg a párról szól, lehetetlent nem ismerve. Tánctudás könnyen, gyorsan és látványosan.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Pákozdi-Mikó Dóra Táncoktató

Pákozdi-Mikó Dóra főállású Táncoktató vagyok. A Klasszikus Egyediséget képviselem, ami azt jelenti, hogy a koreográfiák mindenkinek egyedileg készülnek el, saját ízléseiknek, elképzeléseiknek, egyéni igényeiknek megfelelően.


4,9
7 vélemény

Esküvői tánc Nagy Katalin

Életeteknek egyik legfontosabb napját felejthetetlenné, boldoggá és örömteli emlékké varázsolom! Esküvői táncoktatást vállalok pároknak, szülőknek és baráti társaságoknak. Tegyük együtt felejthetetlenné, szórakoztatóvá esküvőtöket.


4,9
7 vélemény

Herédi Otilia - Esküvő 3in1

Kedves Jegyespár! Az emberekkel való foglalkozás a hivatásom. Nyitott vagyok mindenre és mindenkire, számomra az a fontos, hogy úgy érezzétek: jó kezekben vagytok. Tánctanárként (Budapest 11. kerület), szertartásvezetőként (országosan) és esküvői koordinátorként (országosan) lehetek legszebb napotok segítője. Szeretettel ajánlom figyelmetekben bérelhető Modern Szelfigépemet is, amellyel még emlékezetesebbé tehetitek esküvőtöket.


4,9
7 vélemény

Fehér Norbert

Sziasztok! Nyitó táncon gondolkodtok, de még nem tudjátok, hogy mit vagy már van zene, konstrukció ötletetek, de nincs meg a tánc tudás. Akkor keressetek bizalommal!


4,9
7 vélemény

Esküvői táncoktatás-magán és csoportos táncórák

Esküvői táncoktatás magán táncórákon és csoportos foglalkozásokon. Párosaink rendkívül hatékonyan 4-6 alkalom alatt megtanulják a nyitótáncukat. A választható táncstílusok nagyon sokfélék lehetnek. Nyitótáncok tekintetében a klasszikus keringőkön (Angol- és Bécsi keringő) kívül válaszhattok még Foxtrottot és Rumbát is, vagy akár egy rövid, egyszerű tingli-tanglit, azaz általános tánctudást. Meglepetés táncok és menyecske táncok közül pedig népszerű a Salsa, Charleston , Rocky-twist, Bachata is.


4,9
7 vélemény

Esküvői tánctanár Bácskai Zsolt

Ha szeretnétek egy kreatív és egyedi tánccal készülni a nagy napra, akkor keressetek bizalommal!