Szűrő

Olyan esküvői fodrászokat mutatunk be, akik garantáltan elkészítik elképzeléseidet, tartós és mutatós esküvői frizurát varázsolnak neked a nagy napra. Még szebbé és magabiztossá változtatnak. A legtöbb fodrász próba frizurát is készít. Emellett a vőlegény és a vendégek frizurájáról is gondoskodhatnak. Egyes esküvői fodrászok kiszállást is vállalnak, azaz házhoz mennek és az általad választott helyszínen készítik el a hajad » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Fodrászok

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Tóth Alexandra Hairstyle & MakeUp

Tóth Alexandra sminkes és fodrász vagyok . Imádom a " munkám " szívvel - lélekkel vagyok benne az alkotásban.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Alice Hajstylist

Alkalmi és esküvői Fodrász -Hajstylist Budapest - Pest megye és Somogy megyébe akár kiszállással is Tartósan szép frizurák készítője.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Venesz Judit fodrász

Sziasztok! Két fő szakterületem van, a menyasszonyi haj és a hajfestés. Mindkettő a szenvedélyem szó szerint. Boldog vagyok mikor a nagy napon én készíthetem el a hajatokat. Munkáimat megtaláljátok instagrammon és a szakmai Facebook oldalon a nevem alatt. Nagyon boldog készülődést kívánok❤️❤️


4,9
7 vélemény

Dóka Anita

Kedves érdeklődő a nevem Dóka Anita és fodrászként dolgozom ezen belül a fő tevékenységem az alkalmi, esküvői frizurák készítése.Nagy örömet okoz számomra ha elkèszíthetem a megálmodott frizurát és ezzel részese lehetek a nagy napotoknak, hogy öröm könnyeket csalhatok a szemeitekbe és magabiztossággal ajándékozhatlak meg titeket.Az elmúlt időszakban sokat beszélgettem a menyasszonyaimmal és tudom ,hogy milyen sok stresszel járnak az előkészületek, így én arra törekszem ,hogy ha engem választassz a frizurád miatt semmiképpen sem keljen aggódnod.


4,9
7 vélemény

Kostyál Regina

Szia! :) Regi vagyok, az esküvői frizurák szerelmese. A különlegességem a maximalizmusomban és a magas minőségben rejlik. Szeretném hogy pontosan ugyanolyan frizurát tudjak készíteni neked, mint amilyet megálmodtál magadnak.


4,9
7 vélemény

The Makeup Styler Beauty Bar

Esküvői smink és haj egy helyen budapest belvárosában.


4,9
7 vélemény

Pap Mónika Fodrász

Menyasszonyi frizura szerelmese vagyok. Imádom, hogy alkothatók.