Szűrő

Menyasszonyként gondolnod kell arra is, hogy mit vegyél fel éjfél után, milyen legyen a menyecskeruhád. Itt biztosan találsz olyan menyecske ruha szalont vagy kölcsönzőt, ahol megvásárolhatod vagy kikölcsönözheted azt az újasszony ruhát, amely megfelel a stílusodnak, ízlésednek, az esküvő témájának és a költségvetésednek is » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Menyecske ruha

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Image menyasszonyi ruhaszalon

Egyedi, különleges ruhákkal várunk szalonunkba!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Menyasszonyi Ruhaszalon Esküvőpalota

Menyasszonyi szalonunk Budapesten, a Parlament mellett várja a menyasszonyokat, koszorúslányokat, örömanyákat és a kedves vendégeket.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Barbi's boudoir

Szeretem azt a gondolatot, hogy "Menyasszonyi ruha az, amiben a menyasszony jól érzi magát." Bármilyen lehet! Fehér vagy színes, hosszú vagy rövid, tüllfelhős vagy letisztult, vagy akár nadrág is! A lényeg, hogy Téged tükrözzön! Egyedi tervezésű ruháimban egész biztosan a leggyönyörűbb önmagad lehetsz!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Bianca Esküvői Ruhaszalon

Célunk, hogy valós segítséget adjunk a minket felkereső pároknak az esküvőszervezés minden területén. A menyasszonyok nálunk mindent megtalálnak, ami egy esküvőhöz kell, nálunk nem kell sietnie, és kiválaszthatja, hogy melyik az a ruha, amelybe a legszebbnek érzi majd magát a Nagy Napján.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Laura Esküvői Ruhaszalon

A Laura Szalon egy Budapesten 2000 óta működő exkluzív esküvői ruhaszalon. A Laura Szalon Budapest egyik legexkluzívabb menyasszonyi ruha szalonja. 2000 óta működő prémium kategóriás, kizárólagos márkavédjeggyel ellátott minőségi menyasszonyi ruhákat hozunk évről évre.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Szofi Esküvői Ruhaszalon

A Szofi nevet kislányomról kapta szalonom, ezzel is jelezve, hogy nálunk családias környezetben, különleges figyelem mellett szolgáljuk ki a jövőbeni arákat. Kovács Beáta, üzletvezető

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Venus Esküvői Szalon

Top márkák forgalmazása, elérhető áron! Demetrios, Cosmobella, Destination Romance, OreaSposa modellek egyenesen Milánóból!

NEW
NEW

4,9
7 vélemény

Karnak Esküvői Csipke

Menyasszony vagy és az álomruhád szeretnéd, ha egyedi és különleges lenne? Varrass te is és légy egyedi menyasszony a Nagy Napodon! Nálunk mindent megkaphatsz, ami egy esküvői ruhához kell: csipkét, anyagot, gyöngyöt, strassz díszítést A Karnak Esküvői Csipke az ország egyik legnagyobb esküvői méteráru üzlete!


4,9
7 vélemény

Dora Robar Bridalwear

Dora Robar Bridalwear esküvői ruha tervezése és készítése


4,9
7 vélemény

Lautner Bridal

Többrészes menyasszonyi ruhák tervezése. Frappáns megoldások, izgalmas részletek.


4,9
7 vélemény

PrincessFactory Webáruház és Bemutatóterem

Különleges koszorúslány ruhák, menyasszonyi ruhák, menyecske ruhák, kismama menyasszonyi és alkalmi ruhák.


4,9
7 vélemény

Vida Sziszi

Egyedi ruha tervezés,készítés!