Szűrő

Van elképzelésed, hogy milyen legyen a koszorúslányruhák színe és fazona? Hogy egységes legyen vagy mindenkié más? Már csak a tökéletes koszorúslányruha szalon vagy kölcsönzőt keresed? Itt biztosan találsz olyan boltot, ahol kiválaszthatod azokat a koszorúslány ruhákat, amik neked és a lányoknak is tetszeni fognak » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Koszorúslány ruha

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Menyasszonyi Ruhaszalon Esküvőpalota

Menyasszonyi szalonunk Budapesten, a Parlament mellett várja a menyasszonyokat, koszorúslányokat, örömanyákat és a kedves vendégeket.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Venus Esküvői Szalon

Top márkák forgalmazása, elérhető áron! Demetrios, Cosmobella, Destination Romance, OreaSposa modellek egyenesen Milánóból!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Barbi's boudoir

Szeretem azt a gondolatot, hogy "Menyasszonyi ruha az, amiben a menyasszony jól érzi magát." Bármilyen lehet! Fehér vagy színes, hosszú vagy rövid, tüllfelhős vagy letisztult, vagy akár nadrág is! A lényeg, hogy Téged tükrözzön! Egyedi tervezésű ruháimban egész biztosan a leggyönyörűbb önmagad lehetsz!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Laura Esküvői Ruhaszalon

A Laura Szalon egy Budapesten 2000 óta működő exkluzív esküvői ruhaszalon. A Laura Szalon Budapest egyik legexkluzívabb menyasszonyi ruha szalonja. 2000 óta működő prémium kategóriás, kizárólagos márkavédjeggyel ellátott minőségi menyasszonyi ruhákat hozunk évről évre.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Nerina couture

Kézzel készült, magas minőségű egyedi köntösök és harisnyakötők. "A szerelem a részletekben rejlik"

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

La Mariée Budapest szalon

Többszörösen díjnyertes esküvői ruhaszalon, álomszép világmárka kollekciók egyedülállóan széles kínálatával várja a kedves menyasszonyokat, akik bérelni, vagy megvásárolni szeretnék az álomruhájukat! Impozáns 200 négyzetméteres szalonunk jól megközelíthető helyen, az V. kerületben, a Parlament szomszédságában várja ügyfeleit. Mesés alkalmi ruha kollekciónkból is válogathatnak az örömanyák és a koszorúslányok is, mindemellett gyermek koszorúslány ruha kölcsönzés is elérhető nálunk! Éredemes betérni hozzánk, ahol szakképzett, udvarias kolléganőink segítik a menyasszonyokat, hogy beleszeressenek az 500 mesebeli esküvői ruháink egyikébe!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Bianca Esküvői Ruhaszalon

Célunk, hogy valós segítséget adjunk a minket felkereső pároknak az esküvőszervezés minden területén. A menyasszonyok nálunk mindent megtalálnak, ami egy esküvőhöz kell, nálunk nem kell sietnie, és kiválaszthatja, hogy melyik az a ruha, amelybe a legszebbnek érzi majd magát a Nagy Napján.

NEW
NEW

4,9
7 vélemény

Karnak Esküvői Csipke

Menyasszony vagy és az álomruhád szeretnéd, ha egyedi és különleges lenne? Varrass te is és légy egyedi menyasszony a Nagy Napodon! Nálunk mindent megkaphatsz, ami egy esküvői ruhához kell: csipkét, anyagot, gyöngyöt, strassz díszítést A Karnak Esküvői Csipke az ország egyik legnagyobb esküvői méteráru üzlete!


4,9
7 vélemény

PrincessFactory Webáruház és Bemutatóterem

Különleges koszorúslány ruhák, menyasszonyi ruhák, menyecske ruhák, kismama menyasszonyi és alkalmi ruhák.


4,9
7 vélemény

Dora Robar Bridalwear

Dora Robar Bridalwear esküvői ruha tervezése és készítése


4,9
7 vélemény

Vida Sziszi

Egyedi ruha tervezés,készítés!