Szűrő

Esküvőre vagy hivatalos? Magadnak vagy gyermekednek keresed az ideális alkalmi ruhát? Az itt bemutatott alkalmi ruha boltok és kölcsönzők között biztosan megtalálod azt az üzletet, ahol felnőttek és gyerekek számára is álomszép ruhákat találsz » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Felnőtt és gyerek alkalmi ruhák

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

La Mariée Budapest szalon

Többszörösen díjnyertes esküvői ruhaszalon, álomszép világmárka kollekciók egyedülállóan széles kínálatával várja a kedves menyasszonyokat, akik bérelni, vagy megvásárolni szeretnék az álomruhájukat! Impozáns 200 négyzetméteres szalonunk jól megközelíthető helyen, az V. kerületben, a Parlament szomszédságában várja ügyfeleit. Mesés alkalmi ruha kollekciónkból is válogathatnak az örömanyák és a koszorúslányok is, mindemellett gyermek koszorúslány ruha kölcsönzés is elérhető nálunk! Éredemes betérni hozzánk, ahol szakképzett, udvarias kolléganőink segítik a menyasszonyokat, hogy beleszeressenek az 500 mesebeli esküvői ruháink egyikébe!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Venus Esküvői Szalon

Top márkák forgalmazása, elérhető áron! Demetrios, Cosmobella, Destination Romance, OreaSposa modellek egyenesen Milánóból!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Laura Esküvői Ruhaszalon

A Laura Szalon egy Budapesten 2000 óta működő exkluzív esküvői ruhaszalon. A Laura Szalon Budapest egyik legexkluzívabb menyasszonyi ruha szalonja. 2000 óta működő prémium kategóriás, kizárólagos márkavédjeggyel ellátott minőségi menyasszonyi ruhákat hozunk évről évre.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Bianca Esküvői Ruhaszalon

Célunk, hogy valós segítséget adjunk a minket felkereső pároknak az esküvőszervezés minden területén. A menyasszonyok nálunk mindent megtalálnak, ami egy esküvőhöz kell, nálunk nem kell sietnie, és kiválaszthatja, hogy melyik az a ruha, amelybe a legszebbnek érzi majd magát a Nagy Napján.


4,9
7 vélemény

Dora Robar Bridalwear

Dora Robar Bridalwear esküvői ruha tervezése és készítése