Szűrő

Ha olyan esküvői helyszínt keresel, amely hangulatos, praktikus és elegáns, akkor az egyik legjobb döntés, ha egy esküvői étterem mellett döntesz. Az éttermek és fogadók remek helyszínnek bizonyulnak, hiszen amellett, hogy helyet adnak a menyegzőnek, egyúttal az étkeztetést is biztosítani tudják » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Éttermek, fogadók

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Paripa Csárda

A Paripa Csárda Debrecentől néhány kilométerre egy természetvédelmi övezetben található. Rusztikus – csárda hangulat és nyugalom várja a párokat. Családi vállalkozásként üzemeltetjük az éttermet, amit szívvel-lélekkel csinálunk. Nagyon fontos számunkra, hogy a hozzánk ellátogató párok családias hangulatban töltsék el az időt, valamint az esküvőszervezés minden pillanata örömteli legyen.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Luxus Esküvők Helyszíne

Kifejezetten elegáns, esküvői helyszín Budapesten, megfizethető áron! Mindent egy helyen! https://22h.hu/wp-content/uploads/2023/03/33-kedvezmenyes-eskuvoi-csomag-2023-2024.pdf

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rendezvényközpont 22 & Boutique Hotel

Esküvő 22.222 Ft./fő! 20-240 fő közötti létszámra. Rólunk: ( https://22h.hu/ ) illetve ( https://www.facebook.com/22rendezvenykozpont ; https://www.instagram.com/rendezvenykozponteshotel22ker/, https://www.tiktok.com/@rendezvenykozpont22?_t=8ZIHhUiLIwP&_r=1 ) tájékozódhatnak.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Az Igazi Szertartási Helyszín

A tökéletes Szertartások helyszíne! Épített Boldogságkapu kültéren, Szertartási kápolna beltéren rossz idő esetére!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Vánkos & Eszcájg

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljunk a döntésetekhez. Amikor két ember elköteleződik egymás iránt, az csodálatos dolog. Amellett, hogy tisztelitek és szeretitek egymást, megünneplitek kapcsolatotok hivatalossá tételét. Fontos, hogy ez varázslatos élmény, később szép emlék maradjon, a felhőtlen kezdethez örömmel nyújtunk segítséget nektek. Esküvőszervezésünk típusai között az egyszerűtől az elegánsig mindent megtalálhattok. Ha az az álmotok, hogy szűk családi körben tartsátok az esküvőt, abban is segítünk, de ha népes vendégsereg előtt mondanátok ki a boldogító igent, szintén mi vagyunk a megfelelőek számotokra.


4,9
7 vélemény

Nádas Pihenőpark

Legyen szép élete egyik legszebb napja! Nálunk télen-nyáron megfelelő helyszínt talál a boldogító igen kimondásához: termeink között mindenki megtalálja a hozzá illő stílust, csendes, zöld környezet, tó, látványmedence, pálmafák...