Szűrő

Különleges és hangulatos helyszínt képzeltél el a nagy napra? A bemutatott esküvői helyszínek között biztosan megtalálod azt, amelyik megfelel az elvárásaidnak. Különböző stílusú éttermek, fogadók, kastélyok, kúriák, rendezvényházak, hotelek, szállodák és panziók közül választhatsz » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Esküvői helyszínek

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Mini és gyors esküvők / Esküvőpalota

Mini és Last Minute esküvők a belváros szívében! Kislétszámú esküvőt tervezel? Esetleg időszűkében is vagy? Tartsd nálunk az Esküvőpalotában az esküvőd! Exkluzív, igazán intim környezet, csak a Tiéd / Tiétek a Nagy Napra!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Árnyas Panzió és Rendezvényhelyszín

Munkavégzés céljából érkezett, konferenciára utazik, pihenni szeretne pár napot? Kényelmes és szuper tiszta szobáinkban mindezt megteheti a közvetlen főút melletti elhelyezkedésű Árnyas Panzióban, a Szabadság út 199 alatt.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei

Somogy megye szívében, elzárva a kíváncsiskodó szemek elől, egy alig 300 lelket számláló település határán található stílusos, kifinomult, vintage stílusú esküvő helyszínünk. Itt minden adott a páratlan emlékek megélésére és megörökítésére: a patak halk csörgedezése, a tóparti szertartások, az egyedi Magtár, de leginkább a festői szépségű Festetics-Inkey Kastélypark varázsolja el a házasulandó párokat. A birtok központi helyén lévő, meghittséget árasztó kis kápolna alig várja, hogy falai között elhangozzon a boldogító IGEN, a polgári szertartás helyszínéül 17 hektáros kastélyparkunk bármely pontja egyedi és utánozhatatlan élményt biztosít, a Magtár ódon, egyben modern hangulata pedig minden előzetes elképzelést felülmúl…. Biztosak vagyunk abban, hogy a birtok megtekintését követően Önök is úgy érzik majd, a VILLABOGArT Festetics-Inkey kastélypark tökéletes helyszíne lehet egy tökéletes Napnak!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Vánkos & Eszcájg

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljunk a döntésetekhez. Amikor két ember elköteleződik egymás iránt, az csodálatos dolog. Amellett, hogy tisztelitek és szeretitek egymást, megünneplitek kapcsolatotok hivatalossá tételét. Fontos, hogy ez varázslatos élmény, később szép emlék maradjon, a felhőtlen kezdethez örömmel nyújtunk segítséget nektek. Esküvőszervezésünk típusai között az egyszerűtől az elegánsig mindent megtalálhattok. Ha az az álmotok, hogy szűk családi körben tartsátok az esküvőt, abban is segítünk, de ha népes vendégsereg előtt mondanátok ki a boldogító igent, szintén mi vagyunk a megfelelőek számotokra.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rendezvényközpont 22 & Boutique Hotel

Esküvő 22.222 Ft./fő! 20-240 fő közötti létszámra. Rólunk: ( https://22h.hu/ ) illetve ( https://www.facebook.com/22rendezvenykozpont ; https://www.instagram.com/rendezvenykozponteshotel22ker/, https://www.tiktok.com/@rendezvenykozpont22?_t=8ZIHhUiLIwP&_r=1 ) tájékozódhatnak.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Bárka Esküvő

“Mert mindenkinek jár egy szép esküvő!” -Álmodtunk egy nagyot, csak kicsiben!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Paripa Csárda

A Paripa Csárda Debrecentől néhány kilométerre egy természetvédelmi övezetben található. Rusztikus – csárda hangulat és nyugalom várja a párokat. Családi vállalkozásként üzemeltetjük az éttermet, amit szívvel-lélekkel csinálunk. Nagyon fontos számunkra, hogy a hozzánk ellátogató párok családias hangulatban töltsék el az időt, valamint az esküvőszervezés minden pillanata örömteli legyen.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Árnyas Panzió Rendezvény- és Esküvőhelyszín

Közös életetek egyik legszebb napja a meghitt Árnyas Panzióban! Rendezvényhelyszínünk Pest megyében Gödöllőn található, mindössze néhány lépésnyire a csodálatos Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikától.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Luxus Esküvők Helyszíne

Kifejezetten elegáns, esküvői helyszín Budapesten, megfizethető áron! Mindent egy helyen! https://22h.hu/wp-content/uploads/2023/03/33-kedvezmenyes-eskuvoi-csomag-2023-2024.pdf

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Az Igazi Szertartási Helyszín

A tökéletes Szertartások helyszíne! Épített Boldogságkapu kültéren, Szertartási kápolna beltéren rossz idő esetére!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Pikant Pajta

Igényes és felejthetetlen esküvő Tata mellett, a kétszáz éves Eszterházy Magtárban, a Ferencmajori Pikant Pajtában. Meghitt, csodálatos környezetben, profin lebonyolított esküvőt szeretne? Bízza ránk ennek az egyedülálló eseménynek a lebonyolítását. Nagy tapasztalattal, széles választékkal, házias ízekkel és kimagasló vendégszeretettel várjuk a házasulni kívánó párokat és kedves vendégeiket. 200-250 fő befogadására alkalmas rendezvényházunk, egyedi Vintage stílus hangulatát adja, lenyűgöző kerthelységgel! Meghitt, csodálatos környezetben, profin lebonyolított esküvőt szeretne? Bízza ránk ennek az egyedülálló eseménynek a lebonyolítását. Nagy tapasztalattal, széles választékkal, házias ízekkel és kimagasló vendégszeretettel várjuk a házasulni kívánó párokat és kedves vendégeiket.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Kőröshegyi Levendulás

Kőröshegyi Levendulás A levendulák által ölelt természetközeli helyszín, amely a Balaton déli partján található - Balatonföldvártól néhány km-re.


4,9
7 vélemény

Nádas Pihenőpark

Legyen szép élete egyik legszebb napja! Nálunk télen-nyáron megfelelő helyszínt talál a boldogító igen kimondásához: termeink között mindenki megtalálja a hozzá illő stílust, csendes, zöld környezet, tó, látványmedence, pálmafák...


4,9
7 vélemény

K-Lara Dekor Kft

BOHÉM LIGET-Természetközeli (erdei-mezei ) esküvőhelyszín


4,9
7 vélemény

Pálma Rendezényház

A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében helyezkedik el, amely Tata egyik nevezetes látnivalója. A bálterem eleganciáját a hatalmas üvegfelületek és belmagasság adják.


4,9
7 vélemény

Tündérerdő Rendezvényközpont

Mondd ki az Igent egy gyönyörű erdei tisztáson, egy 300 éves szelídgesztenyefa alatt! Budapesten a Hármashatár-hegyen található Magyarország egyik legautentikusabb erdei esküvő helyszíne, ahol a meghitt erdei esküvői ceremóniát követően hangulatos vacsorán ünnepelhetsz együtt szeretteiddel.