Szűrő

Ha a dekorációt nem házilag készítenéd, de a díszítést magad végeznéd el, néhány családtag vagy barát segítségével, akkor válaszd az esküvői dekoráció bérlés lehetőségét. Bérelhetsz például különböző esküvői kellékeket és kiegészítőket, esküvői virágfalat, háttérdekorációt és meg sok mást » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Dekoráció bérlés

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Esküvői- és rendezvénydekoráció

"Az Életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted." Dekorációs, eszközbérlő, és design vállalkozásunkat igyekszünk ebben a szellemben vezetni. Úgy gondoljuk, hogy a legtökéletesebb esküvői dekorációk egyediek és személyre szabottak. Szeretünk minden esküvőre teljesen új és megismételhetetlen dekorációt alkotni.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Esküvői Dekor - Markovics Anita

Nagyon régóta vágytam már arra ,hogy azzal foglalkozhassak a mindennapokban ,amit igazán szeretek és szívvel lélekkel tudom végezni.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Esküvői Virágműhely-Feth Szilvia

Virágos esküvők teljeskörű dekorációja

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Esküvői Virágműhely-Feth Szilvia

Virágos esküvők teljeskörű dekorációja

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Ko-No Design

Menyasszonyi csokor, esküvői virágok, dekoráció... ahány pár annyiféle elképzelés, megannyi stílus! Számunkra pedig mind egy új lehetőség, hogy egyedi, személyre szabott csodákat alkossunk! Keressetek bátran, és mi munkánk minőségével fogjuk meghálálni megelőlegezett bizalmatokat!

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

V.Art Rendezvényszervezés

Cégünk fő célja az, hogy teljeskörű komplex szolgáltatást nyújtsunk az ifjú pároknak kiemelkedő színvonalon, több szolgáltatás biztosításán keresztül. Az esküvő megszervezésétől a menyasszony felöltöztetéséig, és a helyszín dekorálásáig segítünk nektek.


4,9
7 vélemény

Wonder Bug Art & Design

Minket kerestek, ha teljes körű,egységes dekorációt szeretnétek esküvőtökre, lány- és legénybúcsútokra, céges és családi rendezvényeitekre. Egyedi grafika, virágkötészet és dekorációs elemek rátok szabva.


4,9
7 vélemény

Rózsaszem

Kézzel festett művészi kalligrafikus fatáblák rendelésre és bérlésre


4,9
7 vélemény

A kertész lánya

Bízd ránk a teljes esküvői dekorációdat a virágdíszektől kezdve a grafikai elemeken át egészen a mennyezeti fényekig! Az ország egész területén vállalunk dekorálást.


4,9
7 vélemény

Dekor Duó

Lehetőségetek van A-tól Z-ig a teljes dekorációt ránk és partnereinkre bízni vagy akár a megbeszélt kiegészítők csomagban történő bérlésére, egyedi termékek rendelésére. Többféle ceremónia kelléket, szülőköszöntő ajándékot és gyűrűtartót is találtok kínálatunkban, amiket egyedileg tervezünk meg és készítünk el az igényeitek alapján.


4,9
7 vélemény

Plexitündér

Plexi alapú rendezvénydekorációs webshop, egyedi megrendelések és teljes dekoráció kivitelés egy helyen! Plexitündér - Varázsoljunk Együtt!


4,9
7 vélemény

Mandi Dekor

Mandi Dekor, több mint dekoráció Teljeskörű, egyedi, megfizethető. Dekorációs elemek, ajándékok, rendezvény, esküvő dekoráció


4,9
7 vélemény

Kármi virág ès ajándèküzlet

Kedves Ifjú pár! Ti magatok díszítenètek , vagy csak nèhány kellèk , segítsèg hiányzik !? Nincs mèg meg az igazi dekorosotok, viragosotok ? Keressetek bizalommal akár s.o.s.