Szűrő

Ha olyan esküvői helyszínt választasz, amely nem biztosítja a szükséges bútorokat és eszközöket, akkor erre egy külön szolgáltatót kell keresned. Itt megtalálhatod az esküvődhöz szükséges sátrakat, dómokat, asztalokat, székeket és catering eszközöket. Mindent, ami a bútorbérléssel kapcsolatos » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Bútorbérlés

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Eszközbérlés

Az előkelő Chiavari szék elérhető áron biztosít elegáns megjelenést az esküvők világában. Megjelenésével minden helyszínt színvonalasabbá emel, díszesebbé varázsol. Könnyen beleillik a dekorációba, legyen az klasszikus vagy extravagáns.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

sebifoto

Kb 2000 esküvős múlttal széleskörű tapasztalattal egyedi világelső retró autós megoldásokkal helyszíni vetítéssel történő , bónuszokkal kiegészített szolgáltatás. Képek alább az új retrós egyedi fotók,a képeimet lagzikról a weboldalamon illetve facebook elérhetőségeimen találjátok.

TOP
TOP

4,9
7 vélemény

Skystudio Rendezvénytechnika

A 20 éve működő Skystudio Rendezvénytechnikai vállalkozásunk fő profilja a rendezvények technikai kiszolgálása, hangosítás, színpadtechnika, és rendezvénysátor. 8 éve vásároltuk első sátrunkat, azóta bővítjük, fejlesztjük sátrainkat.


4,9
7 vélemény

Kredenc Dekor

Kredenc Dekor 8 éve foglalkozik esküvői dekorációval. Emellett lézervágott kiegészítőket, homokceremónia szetteket is készítünk, így több területen is segíteni tudunk az ifjú pároknak.


4,9
7 vélemény

KM Chiavari amerikai rendezvényszék kölcsönzés

Fából készült chiavari székek (arany és fehér színü) illetve crossback székek illetve körasztalok, könyöklők bérbeadásával foglalkozom.


4,9
7 vélemény

Crystal Store Shop&Webshop

Esküvői webáruház: Koszorúslány, szalagavató, menyecske és menyasszonyi ruhák 25-60.000 Ft-ig.