Szűrő

Ha olyan esküvői helyszínt keresel, amely hangulatos, praktikus és elegáns, akkor az egyik legjobb döntés, ha egy kastély esküvői helyszín mellett döntesz. Az kastélyok és kúriák remek helyszínnek bizonyulnak, hiszen általában amellett, hogy helyet adnak a menyegzőnek, egyúttal az étkeztetést is biztosítani tudják » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Kastélyok, kúriák

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Luxus Esküvők Helyszíne

Kifejezetten elegáns, esküvői helyszín Budapesten, megfizethető áron! Mindent egy helyen! https://22h.hu/wp-content/uploads/2023/03/33-kedvezmenyes-eskuvoi-csomag-2023-2024.pdf

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei

Somogy megye szívében, elzárva a kíváncsiskodó szemek elől, egy alig 300 lelket számláló település határán található stílusos, kifinomult, vintage stílusú esküvő helyszínünk. Itt minden adott a páratlan emlékek megélésére és megörökítésére: a patak halk csörgedezése, a tóparti szertartások, az egyedi Magtár, de leginkább a festői szépségű Festetics-Inkey Kastélypark varázsolja el a házasulandó párokat. A birtok központi helyén lévő, meghittséget árasztó kis kápolna alig várja, hogy falai között elhangozzon a boldogító IGEN, a polgári szertartás helyszínéül 17 hektáros kastélyparkunk bármely pontja egyedi és utánozhatatlan élményt biztosít, a Magtár ódon, egyben modern hangulata pedig minden előzetes elképzelést felülmúl…. Biztosak vagyunk abban, hogy a birtok megtekintését követően Önök is úgy érzik majd, a VILLABOGArT Festetics-Inkey kastélypark tökéletes helyszíne lehet egy tökéletes Napnak!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rendezvényközpont 22 & Boutique Hotel

Esküvő 22.222 Ft./fő! 20-240 fő közötti létszámra. Rólunk: ( https://22h.hu/ ) illetve ( https://www.facebook.com/22rendezvenykozpont ; https://www.instagram.com/rendezvenykozponteshotel22ker/, https://www.tiktok.com/@rendezvenykozpont22?_t=8ZIHhUiLIwP&_r=1 ) tájékozódhatnak.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Az Igazi Szertartási Helyszín

A tökéletes Szertartások helyszíne! Épített Boldogságkapu kültéren, Szertartási kápolna beltéren rossz idő esetére!


4,9
7 vélemény

Pálma Rendezényház

A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében helyezkedik el, amely Tata egyik nevezetes látnivalója. A bálterem eleganciáját a hatalmas üvegfelületek és belmagasság adják.