Szűrő

Ha olyan esküvői helyszínt keresel, amely hangulatos, praktikus és elegáns, akkor az egyik legjobb döntés, ha esküvői hotelek, szállodák, panziók mellett döntesz. A hotelek remek helyszínnek bizonyulnak, hiszen amellett, hogy helyet adnak a menyegzőnek, egyúttal az étkeztetést és a vendégek elszállásolását is biztosítani tudják » böngéssz ellenőrzött szolgáltatóink között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Hotelek, szállodák, panziók

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

VILLABOGArT Vendégház és Rendezvényépületei

Somogy megye szívében, elzárva a kíváncsiskodó szemek elől, egy alig 300 lelket számláló település határán található stílusos, kifinomult, vintage stílusú esküvő helyszínünk. Itt minden adott a páratlan emlékek megélésére és megörökítésére: a patak halk csörgedezése, a tóparti szertartások, az egyedi Magtár, de leginkább a festői szépségű Festetics-Inkey Kastélypark varázsolja el a házasulandó párokat. A birtok központi helyén lévő, meghittséget árasztó kis kápolna alig várja, hogy falai között elhangozzon a boldogító IGEN, a polgári szertartás helyszínéül 17 hektáros kastélyparkunk bármely pontja egyedi és utánozhatatlan élményt biztosít, a Magtár ódon, egyben modern hangulata pedig minden előzetes elképzelést felülmúl…. Biztosak vagyunk abban, hogy a birtok megtekintését követően Önök is úgy érzik majd, a VILLABOGArT Festetics-Inkey kastélypark tökéletes helyszíne lehet egy tökéletes Napnak!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Árnyas Panzió és Rendezvényhelyszín

Munkavégzés céljából érkezett, konferenciára utazik, pihenni szeretne pár napot? Kényelmes és szuper tiszta szobáinkban mindezt megteheti a közvetlen főút melletti elhelyezkedésű Árnyas Panzióban, a Szabadság út 199 alatt.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Az Igazi Szertartási Helyszín

A tökéletes Szertartások helyszíne! Épített Boldogságkapu kültéren, Szertartási kápolna beltéren rossz idő esetére!

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Paripa Csárda

A Paripa Csárda Debrecentől néhány kilométerre egy természetvédelmi övezetben található. Rusztikus – csárda hangulat és nyugalom várja a párokat. Családi vállalkozásként üzemeltetjük az éttermet, amit szívvel-lélekkel csinálunk. Nagyon fontos számunkra, hogy a hozzánk ellátogató párok családias hangulatban töltsék el az időt, valamint az esküvőszervezés minden pillanata örömteli legyen.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Árnyas Panzió Rendezvény- és Esküvőhelyszín

Közös életetek egyik legszebb napja a meghitt Árnyas Panzióban! Rendezvényhelyszínünk Pest megyében Gödöllőn található, mindössze néhány lépésnyire a csodálatos Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikától.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Rendezvényközpont 22 & Boutique Hotel

Esküvő 22.222 Ft./fő! 20-240 fő közötti létszámra. Rólunk: ( https://22h.hu/ ) illetve ( https://www.facebook.com/22rendezvenykozpont ; https://www.instagram.com/rendezvenykozponteshotel22ker/, https://www.tiktok.com/@rendezvenykozpont22?_t=8ZIHhUiLIwP&_r=1 ) tájékozódhatnak.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Vánkos & Eszcájg

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljunk a döntésetekhez. Amikor két ember elköteleződik egymás iránt, az csodálatos dolog. Amellett, hogy tisztelitek és szeretitek egymást, megünneplitek kapcsolatotok hivatalossá tételét. Fontos, hogy ez varázslatos élmény, később szép emlék maradjon, a felhőtlen kezdethez örömmel nyújtunk segítséget nektek. Esküvőszervezésünk típusai között az egyszerűtől az elegánsig mindent megtalálhattok. Ha az az álmotok, hogy szűk családi körben tartsátok az esküvőt, abban is segítünk, de ha népes vendégsereg előtt mondanátok ki a boldogító igent, szintén mi vagyunk a megfelelőek számotokra.

VIP
VIP

4,9
7 vélemény

Luxus Esküvők Helyszíne

Kifejezetten elegáns, esküvői helyszín Budapesten, megfizethető áron! Mindent egy helyen! https://22h.hu/wp-content/uploads/2023/03/33-kedvezmenyes-eskuvoi-csomag-2023-2024.pdf


4,9
7 vélemény

Pálma Rendezényház

A műemléki védettség alatt álló rendezvényház festői környezetben, az Európában méltán ismert Angolpark szívében helyezkedik el, amely Tata egyik nevezetes látnivalója. A bálterem eleganciáját a hatalmas üvegfelületek és belmagasság adják.


4,9
7 vélemény

Nádas Pihenőpark

Legyen szép élete egyik legszebb napja! Nálunk télen-nyáron megfelelő helyszínt talál a boldogító igen kimondásához: termeink között mindenki megtalálja a hozzá illő stílust, csendes, zöld környezet, tó, látványmedence, pálmafák...