Time 2 Selfie - Az Exclusive Selfie Tükör

0 vélemény

Leírás

ÚJ! EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE, SZÜLETÉSNAPRA - ÖRÖMTELI SZÓRAKOZÁS & KORLÁTLAN FOTÓNYOMTATÁS

Kattints a weboldalunkra: Time 2 Selfie - Az Exclusive Selfie Tükör
MÁS, MINT A TÖBBI SELFIEBOX
MIÉRT KÜLÖNLEGES?
Azért, mert elegáns, exkluzív, dekoratív, a partik igazi gyöngyszeme. Ez az egyedülálló selfie tükör minden résztvevőt, gyerekeket és még az idősebbeket is bevonzza bájos dizájnjával. A legmodernebb technológiának köszönhetően minden korosztály számára felhasználóbarát felületet kínál, amely színes és szórakoztató animációkkal kommunikál a vendégekkel. Érintéssel kezelhető az egész alakos tükör, ami egyben egy hatalmas érintőkijelző. Kicsik és nagyok egyaránt örömet lelnek benne!

SELFIE TÜKÖR A MODERN KOR SZÁMÁRA LENYŰGÖZŐEN ELEGÁNS CSOMAGOLÁSBAN
Tükör Logó Ikon
LUXUS SELFIEBOX ÉLMÉNY
Modern selfie tükrünk biztosan lenyűgözi és órákon át szórakoztatja a vendégeket. A kristálytiszta grafika a kel életre a lélegzetelállító, teljes kijelzős tükrön, miközben a vendégek korlátlan számú kézzel fogható fotót készíthetnek. Akár azonnal ki is nyomtatható, hogy hazavigyék vagy a vendégkönyvbe ragasszák.

Design Ikon
LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉS
A tükröt szinte bárhol elhelyezhetjük. Csak egy áramforrásra van szükség a működéséhez 10-20 méteren belül. Kérhető egyedi háttérrel is, aminek csak a képzeleted szabhat határt. Sok sablon verzió körül is választhatsz az egyedi ízléseknek/rendezvény/esküvő típusának megfelelően. Egy hatalmas állított mobiltelefon.

Maszkok Ikon
MASZKOK, ÁLARCOK, HUMOROS KIEGÉSZÍTŐK
Vajon ki lehet a maszk mögött? Valljuk be, kedvünkre van ez az izgalmas titokzatosság. Rengeteg kiegészítővel, maszkkal, álarccal és humoros kiegészítőkkel készülünk. Ezeket megvilágított saját asztalra helyezzük, amiről a vendégek kedvük szerint válogathatnak. Tuti, hogy minden szempárnak csalogató lesz!

Jelentkezz be az előnyökért!

Regisztrált felhasználók elmenthetik kedvenceiket, ....

Kedvezmények regisztrált felhasználóinknak

20% kedvezmény a www.time2selfie.hu oldalon! SWEET WEDDING 20 kuponkóddal
A kedvezményt csak regisztrált felhasználó veheti igénybe, aki az oldalon keresztül küldi el igényét a kedvezményre. További részletekért és a felhasználás feltételeiért fordulj a szolgáltatóhoz.

Gyakran ismételt kérdések

ESZSZÉE tagság

Igen

Hungarian Wedding Award

Igen

Mióta működik a vállalkozása?

2021 év végén ért révbe az a gondolatunk, hogy szeretnénk mi is egy selfie automatát. Mivel nem egy olyan gépet szerettünk volna, ami mindenkinek van, így sok-sok keresés előzte meg a megtalálást. Végül egy nagyon egyedit választottunk, ami senki másnak nincsen. EZEK VAGYUNK MI TAPASZTALT FOTÓS ÉS RENDEZVÉNYTECHNIKUS ÁLL A “GÉP MÖGÖTT” Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében. Két személyben azért vagyunk, hogy ebben teljes mértékben segítsünk! - time2selfie FONTOS SZÁMUNKRA Hisszük azt, hogy minden pillanat értékes. Feladatunknak tekintjük a munkánkat. Egy kép ne csak a pillanat kivetülése legyen a valóságnak, hanem egy olyan emlék, amit bárhol, bármikor és bármennyiszer újraélhetsz. 2 SZEMSZÖG TÖBB SZEM TÖBBET LÁT NŐI SZEMMEL Tapasztalt Fotografikus meglátások Esztétika & Látvány Odafigyelés a részletekre Kedvesség & Segítőkészség FÉRFI SZEMMEL Megbízhatóság Innovatív technológiák integrálása Informatikai eszközök fejlesztése Egyedi elképzelések, Grafika / Design megvalósítása

Mióta foglalkozik esküvőkkel?

Már az indulásnál is egyértelmű volt, hogy az esküvők világában szeretnék valami újat, valami vérfrissítőt és egyedit mutatni. Esküvői szakmabeliként dolgozunk mindketten, hisz fotós-DJ párost alkotunk, így volt egy víziónk aminek mentén haladtunk az esküvők irányába. Tehát, az indulásunk óta foglalkozik a Time 2 Selfie Tükrünk esküvőkkel.

Hány % előleggel tudnak a párok szerződni veled, mik a fizetési feltételek?

50% előleg, 50% az esküvő napján. Az árak áfamentesek (alanyi adó mentesek). Minden megrendeléshez e-számlát és szerződést állítunk ki. Minden szükséges engedélyezel és tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Kérsz útiköltség térítést és ha igen, hogyan számolod?

Igen, 110 Ft/km áron vállaljuk a kiszállást az ország egész területén, sőt, még azon is túl! :) (Budapest - Helyszín - Budapest, tehát oda-vissza)

Miben különbözik a szolgáltatásod a többi szolgáltatótól?

Erre egyszerű a válasz! Mindenben! :) Nincs az országban még egy ilyen tükör, még egy ilyen széles kiegészítő választékkal és különleges hátterekkel.

Milyen fizetési móddal lehet fizetni?

Átutalás; Készpénz

Értékelés

Még senki nem töltött fel értékelést.