Leírás

Tervezz velünk, hiszen mindenkinek jár a személyre szabott varázslat!

Az esküvői dekorációk világában egyedi, és személyre szabott szolgáltatásokra van igény. Az egyszeri, és megismételhetetlen projektek során törekszünk a maximális minőségre, és a felejthetetlen vizuális élmény megalkotására. A mi feladatunk, hogy megmutassuk a pároknak, hogy mindenkinek jár a személyre szabott varázslat. Ehhez nemcsak szigorúan véve szakmai, hanem kézműves háttér, és iparművészeti  tudásvagyon is a rendelkezésünkre áll. Ha fontos számotokra a kreatív szemlélet,  precizitás, megbízhatóság,  és humorral teli jó kapcsolat a közös alkotói kaland során, akkor számíthattok ránk abban, hogy valóra varázsoljuk legszebb álmotokat.

Jelentkezz be az előnyökért!

Regisztrált felhasználók elmenthetik kedvenceiket, ....

Kedvezmények regisztrált felhasználóinknak

380000 ft feletti dekoráció esetében 10 % kedvezményt adunk ajándékba
Minden teljeskörű esküvői dekoráció esetében ajándékként készítünk számotokra egy kalligrafikus üdvözlő táblát, az egyéni igényeitek alapján
A kedvezményt csak regisztrált felhasználó veheti igénybe, aki az oldalon keresztül küldi el igényét a kedvezményre. További részletekért és a felhasználás feltételeiért fordulj a szolgáltatóhoz.

Gyakran ismételt kérdések

Mióta működik a vállalkozása?

2016 ban indult a vállalkozásom

Mióta foglalkozik esküvőkkel?

2016-ban kezdtem esküvői dekorációval foglalkozni.

Hány % előleggel tudnak a párok szerződni veled, mik a fizetési feltételek?

A szerződéskötéskötés fontos feltétele a 40 %-os előleg kifizetése. Ez biztosítja számotokra a dekorációs munka megrendelését és az időpontunk lefoglalását.

Kérsz útiköltség térítést és ha igen, hogyan számolod?

Igen, leggyakrabban a megtett kilométerek utáni elszámolással kérjük az útiköltség térítést. Herend vonzáskörzetébe ingyenes a kiszállásunk.

Miben különbözik a szolgáltatásod a többi szolgáltatótól?

A legmarkánsabb különbség talán abban áll, hogy iparművészként számos technika és kézműves fogás áll a rendelkezésemre, amivel kreatívan kiegészíthetem a virágkötészeti és dekorációs szolgáltatásomat. Így van lehetőség grafikai design, kalligráfia, és egyedi dekorációs tárgyak tervezésére, és/ vagy kivitelezésére is.

Milyen fizetési móddal lehet fizetni?

Átutalás; Készpénz

Milyen dekorációt készítesz?

Élővirág; Művirág; Virág nélkül; Szélszoknyák; Terítők, futók; Boldogságkapuk; Függönyök

Értékelés

Még senki nem töltött fel értékelést.