Leírás

Esküvői meghívókat kínálunk. Az esküvő gondolatának megszületésétől kezdődően a nagy napig segítünk nektek ötletelésben, tervezésben és kivitelezésben, ami az esküvői meghívót és a papírtermékeket illeti.

❤️ Nálunk több, mint 260 meghívóból tudtok választani, vannak dobozos, egylapos, kihajtható, kémcsöves, tasakos és pauszpapíros meghívóink.
❤️ INGYENES mintapéldányt kérhettek az általatok kiválasztott esküvői meghívóból.
❤️ Rövid határidővel dolgozunk.
❤️ Tőlünk rendelési minimum nélkül, kevés darabszámú meghívót is tudtok rendelni.
❤️ Természetesen egyedi ötletek, elképzelések alapján is elkészítjük álmaitok meghívóját.
❤️ 40.000 Ft vásárlás felett INGYEN postázzuk a csomagot, Debrecenben pedig összeghatártól függetlenül díjmentesen átvehető a megrendelésetek.
❤️ Nálunk nincs plusz tervezési költség a meglévő meghívók grafikáinkhoz, sőt, semmilyen rejtett költséget nem takargatunk.
❤️ Az esküvői meghívó mellé tudunk készíteni hozzá színben és grafikában passzoló ültetőkártyát, asztalszámot, ültetési rendet, menükártyát, boros/pálinkás címkéket, stb.

Jelentkezz be az előnyökért!

Regisztrált felhasználók elmenthetik kedvenceiket, ....

Kedvezmények regisztrált felhasználóinknak

2 db ingyenes tanúfelkérő lap
A kedvezményt csak regisztrált felhasználó veheti igénybe, aki az oldalon keresztül küldi el igényét a kedvezményre. További részletekért és a felhasználás feltételeiért fordulj a szolgáltatóhoz.

Gyakran ismételt kérdések

Mióta működik a vállalkozása?

Három éve múködik a vállalkozásunk.

Mióta foglalkozik esküvőkkel?

Már a kezdetektől, azaz három éve foglalkozunk esüvői termékekkel, melyeket több, mint 10 éves tapasztalattal és nagy odaadással készítünk.

Hány % előleggel tudnak a párok szerződni veled, mik a fizetési feltételek?

Mi nem kérünk előleget, a párok ráérnek akkor fizetni, ha feladtuk a csomagot.

Kérsz útiköltség térítést és ha igen, hogyan számolod?

Debrecenen belül ingyenesen átvehető a megrendelés, viszont országos szinten postázunk is. Ennek díja az éppen aktuális GLS, MPL, Foxpost díjszabás alapján számítódik.

Miben különbözik a szolgáltatásod a többi szolgáltatótól?

Számunkra nagyon fontos a megrendelő elégedettsége, minden meghívóból küldünk látványtervet, melyből kérhető teljesen ingyenesen egy mintapéldány is. Nagyon rugalmasak vagyunk és rövid határidővel dolgozunk. Minőségi alapanyagokból készítjük termékeinket, termékpalettánk pedig igen széles, mivel több mint 260 meghívóból tudnak a párok válogatni, de ha mégse találják az igazit, egyedi igények, elképzelések alapján is készítünk meghívókat.

Milyen fizetési móddal lehet fizetni?

Átutalás; Készpénz

Milyen szolgáltatásokat kínálsz?

Nyomtatás; Grafikai tervezés

Online vásárlásra van lehetőség?

Igen

Értékelés

Még senki nem töltött fel értékelést.