Leírás

Örömmel megvalósítom a Te esküvői dekorációs álmaidat is! Keress bizalommal! Szandi vagyok, a Kerttündér Virágműhely megálmodója. 2021 július.1.-én kezdtem el esküvők dekorálásával foglalkozni. Az elmúlt években sok pár szavazott nekem bizalmat, amiért végtelenül hálás vagyok. Boldog vagyok, hogy én dekorálhattam a közös életük egyik legszebb napját. Nagyon megtisztelő és felemelő érzés a szerelmesek dekorációs álmait megvalósítani. Szeretem, amikor az általam készített virágkompozíciók különleges pillanatok részévé válnak, és boldogságot hoznak az ifjú pár és a vendégek életébe.

Örülök, hogy Ti is elérkeztetek a közös életetek egyik legszebb mérföldkövéhez, a házasságkötéshez. Megismételhetetlen, különleges pillanatok ezek mindenki életében, ezért nagyon fontos számomra, hogy az esküvőtöket felejthetetlenné, varázslatossá és mesébe illővé varázsoljuk a virágdíszeimmel.

Az esküvői helyszínt, a ceremóniát és az ünnepi vacsorát egyaránt dekorálom, hogy minden részlet harmonikus és romantikus egészet alkosson. Nagy hangsúlyt fektetek az apró részletekre is, hogy azok még inkább fokozzák az esküvői hangulatot és emlékezetessé tegyék a nagy napotokat

Akkor is keressetek bizalommal, ha micro esküvőtök lesz és csak egy menyasszonyi csokrot és néhány virágdíszt szeretnétek rendelni, van lehetőség erre is.

Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésedre!
Szandi

Jelentkezz be az előnyökért!

Regisztrált felhasználók elmenthetik kedvenceiket, ....

Kedvezmények regisztrált felhasználóinknak

5% kedvezmény
A kedvezményt csak regisztrált felhasználó veheti igénybe, aki az oldalon keresztül küldi el igényét a kedvezményre. További részletekért és a felhasználás feltételeiért fordulj a szolgáltatóhoz.

Gyakran ismételt kérdések

Mióta működik a vállalkozása?

2021.-ben valóra váltottam az egyik legszebb álmomat, elindítottam a Kerttündér virágműhelyt. A lelkesedésem, a kitartásom és a virágok iránti szenvedélyem azóta is töretlen.

Mióta foglalkozik esküvőkkel?

2021. július.1.-én dekoráltam az első esküvőmet. Örök emlék marad, hiszen egy különleges pár, Panna és Ádám elsőként szavaztak nekem bizalmat, ezzel megalapozva a Kerttündér virágműhely töretlen sikerét.

Hány % előleggel tudnak a párok szerződni veled, mik a fizetési feltételek?

Az esküvői dekoráció megrendelése 50 % foglaló befizetésével lesz érvényes.

Kérsz útiköltség térítést és ha igen, hogyan számolod?

Igen, az árajánlatban minden esetben feltűntetem az útiköltség díját. Budapesten ingyenesen kiszállítunk, Budapesten kívül kilométer alapon történik a díj számolása. A üzemanyagárak változása miatt az útiköltséget a szerződéskötéskor érvényben lévő üzemanyagárak szabják meg.

Miben különbözik a szolgáltatásod a többi szolgáltatótól?

A virágdíszeimhez csak friss és kiváló minőségű virágokat használok helyi és nemzetközi kertészetekből. Kertészmérnöki diplomával és virágkötői képesítéssel rendelkezem, folyamatosan tanulom az új technikákat és trendeket, hogy felejthetetlenné varázsoljam a legszebb napotokat. Ami megkülönböztet engem más dekoratőröktől, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelek és úgy kezelem a nagy napodat, mintha csak a sajátom lenne.

Milyen fizetési móddal lehet fizetni?

Átutalás; Készpénz

Milyen dekorációt készítesz?

Élővirág; Terítők, futók; Boldogságkapuk; Függönyök

Értékelés

Még senki nem töltött fel értékelést.