Rólunk

Üdvözöllek a Sweet Wedding Club világában, ahol az álomesküvőd valóra válik!

A Sweet Wedding Club azért jött létre, hogy még több segítséget nyújthassunk elsősorban azoknak a pároknak, akik az esküvőjüket szeretnék önállóan megszervezni. Tudjuk, hogy ez egy csodálatos és izgalmas időszak az életetekben, de ugyanakkor óriási kihívásokat is rejt magában. Hadd meséljek neked egy kicsit arról, hogyan indultunk, és miért vagyunk itt most, hogy még mélyebben bepillanthass a történetünkbe.

Sweet Wedding Club története

Az egész történet 2015-ben kezdődött, amikor létrehoztuk a Menyasszonyi Csevegő Facebook csoportot. Azóta több mint 10,000 menyasszonynak nyújtottunk segítséget kisebb vagy nagyobb mértékben az esküvőjük szervezése során.

Az a csodálatos ebben a közösségben, hogy mindenki ugyanabban a cipőben jár. Mindannyian átéltük ugyanazokat a problémákat, kételyeket és bizonytalanságokat. Rengeteg igazi barátság született ebben az online térben, legyen szó esküvőjükre készülő párokról vagy esküvői szolgáltatókról, ahol fogjuk egymás kezét az örömteli, ugyanakkor néha stresszes esküvői készülődés során.

2015 ősze óta évente 2 alkalommal esküvőkiállítást is szervezünk nektek, ami egészen piciben indult Menyasszonyi Börze néven egy iskola dísztermében, ma már a Lurdy házban várunk titeket kb. 100 kiállítóval. Közöttük klasszikus esküvői szolgáltatókkal, fodrászokkal, sminkesekkel, kézművesekkel, akire és amire csak szükségetek lehet az esküvőtökre, képviselteti magát, ez a Sweet Wedding Kiállítás (www.sweetweddingkiallitas.hu). A Menyasszonyi Börze, azaz a használt menyasszonyi ruhák, kellékek, dekoreszközök vására azóta is töretlen népszerűséggel bír.

Ahogy nőtt a közösségünk, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy a párok többre vágynak, mint amire egy Facebook csoport lehetőséget ad. Így született meg a Sweet Wedding Club, ahol még szorosabbra fűzzük a kapcsolatot veletek, és még több segítséget nyújtunk az esküvőtök szervezéséhez.

Oldalunkon megtalálod az Esküvői Teendők listáját, amely segít naprakész maradni minden feladattal és fontos dologgal kapcsolatban. Emellett elérhető a költségvetés tervező is, amely segít összegyűjteni és vezetni a költségeket, valamint a vendéglista készítő, hogy könnyedén nyomon követhesd, ki kapott meghívást az esküvődre. Összegyűjtöttük - és gyűjtjük továbbra is - számotokra a legjobb esküvői szolgáltatókat, hogy még könnyebben kiigazodjatok a szolgáltatások választékában. Akiket itt találtok, mind megbízható, munkájáért felelősséget vállaló szakember, mi is felelősséget vállalunk értük!

Menyasszonyi Csevegő Facebook csoportunk pedig természetesen ma is él és működik, mint ahogy a Sweet Wedding Kiállítás is minden tavasszal és ősszel vár titeket!

Esküvői teendők listája

Ahogy közeledik az esküvőtök dátuma, rengeteg teendővel kell szembenéznetek. A Sweet Wedding Clubbal segítünk, hogy minden feladatot könnyedén végrehajthass. Az Esküvői Teendők listája mindig kéznél lesz, hogy ellenőrizhesd és kövesd a tennivalókat.

Az esküvő költségek és költségvetés tervezése

Az esküvő költségei sokszor okoznak fejtörést. De ne aggódj, segítünk megtervezni a költségvetésedet. Az ezt a célra létrehozott eszközünkkel könnyedén nyomon követheted, hogy mennyi pénzt költöttél már el, és mennyit van még a költségvetésből. Így mindig az irányításod alatt áll majd a pénzügyi oldal is.

A vendéglista

Nyomon követheted a meghívottak nevét, elérhetőségét, illetve, hogy a menyasszony vagy a vőlegény meghívottja-e. Különleges figyelmet fordítunk az ételérzékenységekre is. Az alkalmazás segít, hogy mindig tisztában legyél a megerősített vendégek számával, és könnyen nyomon követhesd, hány főre számíthatsz az esküvőtök napján.

Megbízható esküvői szolgáltatók a nagy napodhoz

Azt is tudjuk, hogy mennyire fontos megtalálni azokat a szolgáltatókat, akikre őszintén rábízhatjátok az esküvőtöket. Ezért igyekeztünk összegyűjteni egy kiváló csapatot, akiket kívül-belül is ismerünk, és biztosak vagyunk abban, hogy minden elképzeléseteket valóra tudják váltani, így nektek csak azt kell tennetek, hogy élvezzétek a napot, és bízzátok rájuk a szakmai munkát!

A Közösség ereje

A Sweet Wedding Club nem csak egy weboldal, hanem egy igazi közösség. Itt találkozhatsz más párokkal, akik azonos helyzetben vannak, és megoszthatod velük örömeidet, kétségeidet és álmaidat. Segítünk egymásnak, ösztönözzük és inspiráljuk egymást az álomesküvőnk megtervezésében. Weboldalunkkal, Menyasszonyi Csevegő Facebook csoportunkkal, Sweet Wedding Kiállításainkkal és a Menyasszonyi Börzékkel azon vagyunk, hogy mindenben segítséget nyújthassunk nektek, hogy olyan legyen az esküvőtök, amilyenek TI MEGÁLMODTÁTOK!

Lépj be a hát Sweet Wedding Clubba, és tapasztald meg, milyen egy fantasztikus közösségbe csatlakozni, ahol nem csak a segítséget, de a barátságot és jó hangulatot is megtalálhatod. Várunk szeretettel, és izgatottan várjuk, hogy részese lehessünk az esküvődet körülölelő csodáknak!

Mi törődünk veled, és az esküvőtökkel!

A Sweet Wedding Club közössége