Impresszum

Impresszum

A 2001. évi CVIII. törvény - az Elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról - hatálybalépésével, kötelező minden honlapon impresszumot közzétenni. Az impresszum aloldalnak vannak bizonyos elemei, melyet minden honlap tekintetében fel kell tüntetni. Ezek a következők:

Üzemeltető

Isik Zsuzsanna Egyéni vállalkozó

Székhely

1144 Budapest, Ond Vezér útja 17/C

Ügyfélszolgálat

hello@eskuvotszervezek.hu

Cégjegyzékszám/EV nyilvántartási szám

53055468

Nyilvántartó hatóság

Cégbíróság/Kormányhivatal

Adószám

69350731-1-42

Tárhely szolgáltatói adatok

3 in 1 Hosting Bt, 2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1.

Jogi nyilatkozat

A honlap (www.sweetweddingclub.hu) weblap és kapcsolódó weblapok megnyitásával, Ön elfogadja az Impresszumban, Adatvédelmi Szabályzatban és Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. A „Felhasználó” kifejezés a weboldalhoz mindenkor hozzáférő és/vagy azt felhasználó személyt jelenti.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldal teljes tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott, szabad felhasználási eseteken kívüli módon, terjedelemben és mértékben nem használható fel, és a Felhasználó a weboldal látogatása, használata során köteles a szerzői jogi törvény szabályait betartani.

Felelősségvállalás

A Társaság és a Weboldal készítésében közreműködő harmadik fél, nem vállalnak felelősséget a weboldalhoz vagy a weboldalról valamely hivatkozás útján megnyitott más weboldalhoz való hozzáférésből, ezek használatából, használatára való képtelenségből, tartalmának változásaiból, illetve a használatból eredő károkozásért semmilyen felelősséget nem vállal.

Tiltott tevékenység

A Felhasználók nem végezhetnek a Társaság saját mérlegelési körében helytelennek tartott, és/vagy a weboldalra vonatkozó bármely jogszabály szerint jogellenes, avagy tiltott tevékenységet.

Adatvédelmi Tájékoztatóról bővebben ITT olvashat.

Az általunk használt sütikről ITT olvashatsz.